Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

WIND Web n Mail:Internet και Email μέσω κινητού εύκολα και οικονομικά


Τη νέα υπηρεσία δεδομένων Web n Mail, για πλοήγηση στο internet και ταυτόχρονη πρόσβαση στο Mail από το κινητό, προσφέρει από τη Δευτέρα η WIND σε παλιούς και νέους συνδρομητές συμβολαίου φωνής, ιδιώτες και εταιρικούς.

Με τις νέες υπηρεσίες WIND Web n Mail οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο Internet αλλά και στο email τους απευθείας από το κινητό τους σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Τώρα οι συνδρομητές της WIND απολαμβάνουν μέσω του κινητού τους:

- Αποστολή και λήψη email από τους εταιρικούς και προσωπικούς τους λογαριασμούς τους (π.χ. Gmail, Hotmail, Yahoo!)
- Πλοήγηση σε όλα τα websites μέσω του Web Browser, όπως από τον υπολογιστή τους
- Επεξεργασία και ανανέωση των Blog και των προφίλ τους στα social networking sites (π.χ. Facebook, Twitter, LinkedIn) από όπου κι αν βρίσκονται
- Συνεχή ανανέωση των εφαρμογών του κινητού τους που απαιτούν σύνδεση στο Internet (π.χ. Καιρός, Χρηματιστήριο, Χάρτες, Youtube).
- Επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω Instant Messengers (π.χ. Windows Messenger, Google Talk)

Οι νέες υπηρεσίες Web n Mail ενεργοποιούνται εύκολα σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WIND www.wind.com.gr ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών WIND καλώντας στο 1260 από το κινητό σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου Wind

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC