Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

Sony Ericsson & Vodafone @ Depeche Mode!

Η καλοκαιρινή μουσική αυλαία ανοίγει δυναμικά: H Sony Ericsson και η Vodafone χορηγούν την επιστροφή των αρχηγών της pop electronica, τους Depeche Mode, στο Terra Vibe, στις 12 Μαΐου 2009. Οι δύο εταιρείες, χορηγούν τη συναυλία του συγκροτήματος στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας περιοδείας του, Tour of the Universe 2009, και υπόσχονται στο κοινό τους μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Η Sony Ericsson και η Vodafone δίνουν στους καταναλωτές τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία από κοντά δίνοντας εισιτήρια δώρο. Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone με κάθε νέα σύνδεση ή φορητότητα και επιλογή συσκευής Vodafone Sony Ericsson W715 Walkman ή W595 Walkman, o καταναλωτής παίρνει ένα εισιτήριο για τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!Η προσφορά αυτή ισχύει από τις 22 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου 2009.

Τα μέλη του γκρουπ, Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher επιστρέφουν για να κατακτήσουν το σύμπαν με την νέα περιοδεία τους, Tour of the Universe 2009, και υπόσχονται στο φανατικό κοινό τους μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και δυνατά vibes στο μεγαλύτερο μουσικό highlight του καλοκαιριού.

Η διοργάνωση της συναυλίας στην Αθήνα φέρει την υπογραφή της Di Di Music - Big Star Promotion.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC