Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

D-Link Wireless N Router DIR-685


Η D-Link παρουσιάζει το νέο all-in-one router οικιακού δικτύου DIR-685. Το DIR-685 έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός high-end 802.11n Wi-Fi router διαθέτοντας επιπλέον τεχνολογία Network Attached Storage (NAS), τεχνολογία SharePort που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εκτυπωτές και σκάνερ, αλλά και μία LCD οθόνη 3,2’’ για την προβολή φωτογραφιών, εφαρμογών του desktop και της κατάστασης λειτουργίας του δικτύου.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το νέο D-Link Wireless N DIR-685 αποτελεί μια κομψή, σοφιστικέ προσθήκη για το οικιακό ψηφιακό περιβάλλον. Ο κάθετος σχεδιασμός του διευκολύνει τους χρήστες να έχουν οπτική επαφή με την οθόνη LCD, στην οποία προβάλλεται το status λειτουργίας της συσκευής μέσω γραφικών, ψηφιακές φωτογραφίες, βίντεο, δελτία καιρού, καθώς και άλλο περιεχόμενο μέσω internet, έως και σε 1,6 εκατ. χρώματα.

Οι ενσωματωμένες κεραίες του DIR-685, του επιτρέπουν να έχει εύχρηστο μέγεθος και κομψή εμφάνιση. Η τεχνολογία Network Attached Storage (NAS) υποστηρίζει τον UPnP server, καθώς και τη φόρτωση
BitTorrent αρχείων, ενώ ο ενσωματωμένος FTP server προσφέρει πρόσβαση σε έγγραφα, φωτογραφίες, μουσική και σε διάφορα άλλα αρχεία είτε μέσω του οικιακού δικτύου, είτε μόνο μέσω internet.

Παράλληλα, η ενσωματωμένη τεχνολογία D-Link Green που διαθέτει το DIR-685 επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας με διάφορους τρόπους: αναγνωρίζει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας των θυρών και το μήκος του καλωδίου και προσαρμόζει ανάλογα την παροχή ενέργειας, ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες σε μία συσκευή αντί να τις διοχετεύει σε πολλά διαφορετικά προϊόντα, ενώ μέσω της ρύθμισης idle που διαθέτει, απενεργοποιεί τη λειτουργία της LCD οθόνης.

Επιπλέον, ο προγραμματιστής WLAN έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει τη λειτουργία Wi-Fi του router σε προ-καθορισμένο χρόνο, ενώ ο μετασχηματιστής ενέργειας πληροί τα χαρακτηριστικά Energy Star για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30%. Τέλος, το NAS drive διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας που παρέχουν οι θύρες gigabit του router.

Και οι δύο θύρες USB στο πίσω μέρος του DIR-685 χρησιμοποιούν την νέα τεχνολογία SharePort της D-Link που επιτρέπει σε πολλαπλούς χρήστες να μοιράζονται ταυτόχρονα εκτυπωτές, εκτυπωτές πολλαπλών χρήσεων (MFP) και εξωτερικούς σκληρούς δίσκους από το σπίτι ή το γραφείο. Η τεχνολογία SharePort μετατρέπει τις τοπικές θύρες USB στο πίσω μέρος του Wireless N router σε γρήγορη και λειτουργική εικονική θύρα μέσω της νέας τεχνολογίας USB πάνω σε TCP/IP.

«Το router αυτό είναι η απόλυτη ολοκληρωμένη συσκευή οικιακής δικτύωσης, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες από το σπίτι τους», δήλωσε ο κ. Osbert Ong, Head of Product Management της D-Link Ευρώπης. «Εκτός του ότι ενσωματώνει υπηρεσίες router, αποθήκευσης NAS, εκτυπωτή και FTP server, έχει μικρό μέγεθος, ώστε να ταιριάζει με την οικιακή διακόσμηση, και είναι και φιλικό προς το περιβάλλον».

Τέλος, μέσω της διεύθυνσης http://internetphotoframe.com, η D-Link σε συνεργασία με τη δωρεάν web υπηρεσία FrameChannel, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση και διαχείριση του περιεχομένου της ενσωματωμένης ψηφιακής κορνίζας (photo frame) του DIR-685.

Πηγή:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC