Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Α' Βραβείο ΈΒΓΕ για τον ετήσιο απολογισμό του ΟΤΕ


Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι ο Ετήσιος Απολογισμός του έτους 2007, έλαβε την υψηλότερη διάκριση, το βραβείο "ΕΒΓΕ", στον τομέα "Γενική Γραφιστικής" κατά την ετήσια απονομή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης.

Η εταιρεία MnP που επιμελήθηκε του δημιουργικού του Ετήσιου Απολογισμού του ΟΤΕ, βραβεύτηκε σε 12 από τις 32 συνολικές κατηγορίες του διαγωνισμού ενώ απέσπασε επίσης τα χρυσά συγκεντρωτικά βραβεία: Γραφιστικής και Ψηφιακών Εφαρμογών καθώς και το Μέγα ΕΒΓΕ 2009.

Με αφορμή την παραπάνω διάκριση, ο κ. Δημήτρης Τζελέπης, Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους, δήλωσε: «Πριν δύο χρόνια επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη γραφιστική ομάδα MnP στον τομέα των οικονομικών εντύπων του ΟΤΕ, γιατί διακρίναμε στους ανθρώπους της ταλέντο, δημιουργικότητα και ικανότητες για έργα υψηλών απαιτήσεων, χαρακτηριστικά που εκφράζουν την ταυτότητα του ΟΤΕ σήμερα».

Η απονομή της 8ης ετήσιας διοργάνωσης των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου στο "ΑΤΤΙΚΟΝ".

Καταξιωμένοι, αλλά και νέοι δημιουργοί από όλο το φάσμα της ελληνικής γραφιστικής κοινότητας διαγωνίστηκαν σε 32 κατηγορίες που κάλυπταν όλο το φάσμα της οπτικής και έντυπης επικοινωνίας (Γραφιστική - Διαδίκτυο - Εικονογράφηση). Τα βραβεία ΕΒΓΕ υποστηρίζονται από το Διεθνές Συμβούλιο Γραφιστικών Ενώσεων (ICOGRADA) καθώς και από την Ένωση Γραφιστών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε.)

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC